G.O. Houseware

Kattilasetti, 15-osaa

Tuotetunnus (SKU): 13323 Osasto: Toimittaja:

109,50 

Kattilasetti sisältää 15 eri ruoanlaittoon tarvittavaa välinettä, jotka helpottavat arkea ja tekevät ruoanlaitosta hauskaa. Settiin kuuluu kattila ja kaksi kasaria kansineen, paistinpannu, -lasta sekä kauha. Setin mukana tulee myös neljä vaalean beigeä pöytätablettia. Setin kaikki muut tuotteet ovat vaaleanpunaisia puisilla ja metallisilla yksityiskohdilla.

Materiaalina kattiloissa ja paistinpannussa on käytetty alumiinia sekä niiden kahvat ovat valmistettu puusta. Kattilassa on kumiset ja kuumuutta ehkäisevät kädensijat. Kumiset osat on poistettavissa kattilasta esimerkiksi pesun ajaksi. Voit valmistaa uunissa haudutettavia ruokia, koska kädensijojen ansiosta nostat kattilan turvallisesti! Kattila, kasarit sekä paistinpannu sopivat kaikille liesityypeille, joka lisää niiden käytännöllisyyttä. Setti sopiikin siis kotiin tai mökille! Tuotteiden laadun takaamiseksi on suositeltavaa, että ne pestään käsin. Kannet ovat lasia ja niissä on kauniit puiset yksityiskohdat, kahvat, joiden avulla kannet saa helposti nostettua.

CK2-keraaminen pinnoite suojaa pintaa ja ehkäisee likaa, jonka ansiosta kattilat ja pannu ovat helppo puhdistaa. Kattiloissa ja paistinpannussa on lisäksi non-stick pinnoite ja sen ansiosta kokkaat terveellisempää ruokaa. Sillä rasvan tai öljyn määrää voi huoletta vähentää, eivätkä esimerkiksi kana tai kasvikset tartu tai pala pintaan kiinni!

Kattila, kasarit sekä paistinpannu sopivat kaikille liesityypeille, joka lisää niiden käytännöllisyyttä. Setti sopiikin siis kotiin tai mökille! Tuotteiden laadun takaamiseksi on suositeltavaa, että ne pestään käsin.

Mitat:

  • ø16cm Kastikekasari
  • ø20cm Paistinpannu
  • ø24cm Kasari
  • ø28cm Paistinpannu

Setti on monipuolinen ja laadukas, jonka vuoksi setti sopii lahjaksi kummilapselle valmistujaisiin tai syntymäpäivälahjaksi. Kaunis setti sopii erinomaisesti vasta muuttaneelle. Tällä kauniilla ja erinomaisella setillä kokkaat ruoan kuin ruoan!

Valikoimaan kuuluu täysin identtinen setti vaaleansinisenä.

Paino 7,9 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 32 × 22 cm (senttimetri)
Väri

Tummanpunainen, Vaalean sininen

Materiaali

Alumiini, Puu