H&S

Led-Kynttilä Lasissa, ø11*17cm

Tuotetunnus (SKU): 8720573273527 Osastot: , Toimittaja:

12,90 

Varasto loppu

Haluatko luoda tunnelmaa kotiisi, mutta tuli huolettaa? Led-kynttilän avulla tunnelmallisuuden luominen kotiin on nyt erittäin turvallista. Se sopii kaikenlaiseen sisustukseen yksinkertaisen ulkonäkönsä ja värinsä ansiosta.

Mitat: 11x11x17cm

Paino 0,56 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 11 × 17 cm (senttimetri)
Väri

Valkoinen

Koko

11*11*17cm

Materiaali

Lasi

Kynttilät ovat välttämätön elementti sisustuksessa talvella. Himmeä ja lämmin valo rentouttaa niin mieltä kuin kehoa. Kynttilät ovat loistava lisä romanttiseen illalliseen tai perhejuhliin.

Oikeita kynttilöitä käytettäessä tulee olla varovainen, sillä vaarana voi olla tulipalo. On varmistettava, ettei tulen lähellä ole syttyviä esineitä. Tulee myöskin huolehtia, ettei lapsi tai lemmikki vahingossa pudota kynttilää. Tämän vuoksi oikeiden kynttilöiden käyttö ei ole täysin stressitöntä.

Voitkin yksinkertaistaa elämääsi LED-kynttilöiden avulla. Niitä on saatavilla tuikkuina, pöytä- ja kruunukynttilöinä. Kynttilöiden pohjassa on paikat pattereille ja kytkin, josta kynttilän saa päälle sekä pois päältä. Joissain LED-kynttilöissä voi myös olla kaukosäädin, joka helpottaa esimerkiksi kirkkauden säätämistä.

Usein LED-kynttilät valmistetaan luonnonvahasta. Sitä on turvallista käyttää kuumentumattoman valon myötä, joka ei sulata vahaa. Materiaalin ansiosta ne myös näyttävät luonnollisilta.

Kynttilässä voi myös olla eri toimintoja, jotka monipuolistavat niitä. Valo voi palaa jatkuvasti tai se voi vilkkua. Myös elävän liekin efekti on mahdollistettu kynttilän sisäisen mekanismin avulla. Kynttilän liekki heiluu edes takaisin, joka lisää aitouden tuntua.

Valitse useita kynttilöitä kotiisi verkkokaupastamme. LED-kynttilöillä ihastutat myös ystävää!