Baity

Öljymaalaus, 100*150

Tuotetunnus (SKU): 6438249107343 Osasto: Toimittaja:

525,00 

Varasto loppu

Käsin maalattu öljymaalaus, jossa yhdistyvät sinisen monet eri sävyt, kauniit vaaleat värit ja ihanat muodot. Taulu on viimeistelty hohtavan kultaisilla yksityiskohdilla. Taulu luo huoneeseen merellistä tunnelmaa väriyhdistelmien myötä. Sinisen sävyjen muodot luovat mielikuvaa aalloista, kun valkoinen ja sininen saavat aikaan mielikuvan rantahiekasta.

Taulussa on kauniit ja sirot kultaiset kehykset, jotka viimeistelevät maalauksen. Maalattu kangas on pingotettu tiukasti kehyksien ja takalevyn väliin, jolloin se pysyy laadukkaana. Kiinnität maalauksen helposti takana olevien kiinnitysmekanismien avulla. Sopii olo-, makuu- tai työhuoneeseen. Luot taululla helposti ylellisyyden tuntua sisustukseesi. Maalaus toimii myös väripilkkuna yksivärisen sisustuksen keskellä.

Taitavasti maalattu taulu on erinomainen sisustuselementti, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Sopii erinomaisesti laadukkaita ja ainutlaatuisia maalauksia arvostaville. Onko tämä mielikuvituksen valloilleen päästävä maalaus sinun seuraava sisustuselementtisi?

Mitat: 100x150cm

Mitat 100 × 150 cm (senttimetri)
Väri

Monivärinen

Materiaali

Kangas