H&S

Puutarha Riipputuoli, ø80cm

Tuotetunnus (SKU): 8719202958362 Osasto: Avainsanat tuotteelle , Toimittaja:

54,90 

Vain 4 varastossa

Kaunis valkoinen riipputuoli puutarhaan tai terassille. Valkoinen väri sulautuu mainiosti puutarhan vehreisiin väreihin. Punottu istuinosa on tukeva ja sitä koristavat hapsu-koristeet. Voit lisätä mukavuutta erillisten tyynyjen tai vilttien avulla.

Riipputuoli on neutraali, mutta ainutlaatuinen elementti. Se lisää sisustukseen käytännöllisyyttä sekä tyylikkyyttä. Voit ripustaa tuolin puuhun tai terassin kattoon. Riipputuolin maksimipaino on peräti 120kg.

Paino 6,8 kg (kilogramma)
Mitat 82 × 82 × 5 cm (senttimetri)
Väri

Valkoinen

Maksimi paino

120kg

Koko

ø 80cm

Puutarhakeinu

Puutarhakeinujen asentaminen kesämökille on erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia raikkaasta ilmasta. Puutarhakeinu on myös mielenkiintoinen elementti kotonasi, joka vie vieraidesi huomion.

Ennen keinun ostamista tulee määrittää istumapaikkojen määrä sekä sijoituspaikka. Suomen kesää ajatellen on hyvä pohtia myös hyttysverkon tarpeellisuutta.

Keinun koko ei aina määritä sen lopullista hintaa. Sen kustannuksiin vaikuttavat suunnitteluominaisuudet. Kannatinputken halkaisija kertoo, kuinka suurta kuormaa keinu jaksaa kannatella. Sen jalkojen muoto kertoo mihin keinu voidaan sijoittaa. Kaarevat jalat sopivat asennettavaksi nurmikolle ja ne kestävät enemmän painoa.

Istuinosa ja koristetyynyt lisäävät mukavuutta. Keinuun voi asettaa myös pehmeät sivuseinät, jotka muuttavat sen täysmittaiseksi sohvaksi. Jos keinussa on tarkoitus nukkua ja viettää paljon aikaa on hyttysverkon hankkiminen pakollista. Unet voi nukkua ilman karkotteiden käyttöä, joka lisää verkon ekologisuutta.

Tilaa puutarhakeinu nettisivuiltamme ja me toimitamme sen. Tarkat toimitusajat ilmoitetaan tilauksen yhteydessä, mutta keskimääräisesti toimitus kestää 5-7 arkipäivää. Pyhäpäivinä toimituksen viivästyminen on mahdollista.