Baity

Tiikki Koristekulho, ø12cm

Tuotetunnus (SKU): 6438249114136 Osasto: Toimittaja:

48,90 

Varastossa

Upea koristekulho on varma katseenvangitsija, jossa yhdistyvät luonnollinen tiikkipuu ja kaunis lasi. Sininen lasi sopii erinomaisesti puun sävyihin, joka elävöittää esinettä lisää. Osat ovat liikkuvia, jolloin ne on helppo erottaa esimerkiksi puhdistuksen ajaksi.

Tiikki on Etelä- ja Kaakkois-Aasiassa elävä lehtipuu, jota pidetään maailman parhaana puulajina. Luonnollinen puu lisää huoneen tunnelmaa, maanläheistä viehätystä ja luonnollisuuden tuntua. Puu on moni sävyistä, joka lisää sen kauneutta.

Lasi on puhallettua paksua lasia, jonka vuoksi se on ainutlaatuisesti muotoiltua. Sininen väri henkii merellisen utuista tunnelmaa ja lisää tuotteen luonnollisuutta. Lasikulhoon voi kätevästi istuttaa pieniä kasveja tai yrttejä, mutta tämä tuote toimii takuuvarmasti myös pelkkänä koriste-esineenä. Onhan se vain niin upea!

Kulhon osat on valmistettu yksitellen, joka tekee siitä erityisen ainutlaatuisen. Siksipä täysin identtisen tuotteen löytäminen on mahdotonta. Monikäyttöinen ja aivan ihastuttava tuote ei jää keneltäkään huomaamatta!

Sopii monenlaiseen sisustukseen, mutta erityisesti niille, jotka rakastavat maanläheistä ja ainutlaatuista taidetta. Olisiko tämä sinun seuraava sisustuselementtisi?

Paino 0,9 kg
Mitat 20 × 20 × 24 cm
Väri

,

Materiaali

Lasi, Tiikki