Baity

Tiikki Pöytävaasi, ø15cm

Tuotetunnus (SKU): 6438249114198 Osasto: Toimittaja:

57,50 

Uniikki pöytävaasi, jossa yhdistyvät kauniisti muotoiltu lasikulho ja upea tiikkipuujalka. Lasi on sinistä, joka sopii erinomaisesti tiikkipuun sävyihin. Osat ovat liikkuvia, joten ne voidaan erottaa esimerkiksi puhdistuksen ajaksi.

Tiikki kasvaa Etelä- ja Kaakkois-Aasiassa ja on kestävä puu, siksi sitä pidetäänkin maailman parhaimpana puulajina. Luonnollinen puu luo maanläheistä viehätystä sekä luonnollisuuden tuntua. Puun eri sävyt myös elävöittävät vaasia.

Lasi on puhallettua paksua lasia, jonka vuoksi se on kestävää ja ainutlaatuisesti muotoiltua. Lasi on väriltään sinistä, joka henkii merellisen utuista tunnelmaa. Lasiosaan voi istuttaa pieniä kasveja tai sitä voi käyttää koriste-esineenä sellaisenaan.

Valmistuksessa ovat yhdistyneet kunnioitus raaka-aineita kohtaan sekä järkkymätön ammattitaito. Vaasin osat on valmistettu yksitellen, jolloin toista täysin identtistä kappaletta saa etsiä. Siksi se onkin loistava sisustuselementti, erityisesti niille, jotka arvostavat ainutlaatuista muotoilua sekä luonnollisia materiaaleja.

Paino 1,3 kg (kilogramma)
Mitat 25 × 32 × 8 cm (senttimetri)
Materiaali

Lasi, Tiikki

Väri

Ruskea, Vaalean sininen