Baity

Tiikki Seinävaasi, 47cm

Tuotetunnus (SKU): 6438249114181 Osasto: Toimittaja:

105,90 

Kauniista tiikkipuusta ja puhaltamalla muotoillusta lasista valmistettu seinävaasi. Vaasi sopii koriste-esineeksi sellaisenaan tai lasi osaan voi halutessaan laittaa esimerkiksi ilmakasveja.

Tuotteessa yhdistyvät kauniin sininen lasi sekä ruskean sävyjä sisältävä tiikkipuu. Vaasin puhdistuksen ja huollon mahdollistaa osien liikkuvuus; vaasin voi irrottaa puutelineestä. Tiikki on Etelä- ja Kaakkois-Aasiassa yleinen lehtipuu. Sitä pidetään maailman parhaana puulajina. Lasi on valmistettu paksusta lasista puhaltamalla. Siksipä ammattitaito ja materiaalien arvostus kohtaavat vahvasti tämän tuotteen kohdalla. Kaiken lisäksi se on uskomattoman kaunis!

Tuotteen raaka-aineiden ollessa erityisiä on se itsekin sitä. Kaikki koristeen osat on valmistettu yksitellen, jolloin toista täysin identtistä kappaletta on mahdoton löytää. Valmistuksessa on siis huomioitu asiakkaalle tärkeitä elementtejä. Sopii erityisesti kotiin, jossa arvostetaan laadukkaita materiaaleja ja ainutlaatuista muotoilua. Olisiko tämä sinun seuraava sisustusesineesi?

Paino 3,1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 23 × 53 cm (senttimetri)
Väri

Ruskea, Vaalean ruskea

Materiaali

Lasi, Tiikki