Sivu-Ja Yöpöydät

Väri

Materiaali

Suodata

Näytetään kaikki 23 tulosta

-40%

Sivu-ja Yöpöydät

Puhelinta, silmälaseja, kirjaa tai vesilasia on kätevää säilyttää nukkuessaan kädenulottuvilla. Siksi kätevyyttä lisäämään on hyvä olla yöpöytä.

Yöpöytää valitessaan on tärkeä kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

  • Yöpöytä valitaan koon ja käyttötarkoituksen mukaan
  • Pieni yöpöytä ei sovi yhteen suuren sängyn kanssa
  • Yöpöydän tulee myös sopia osaksi muuta sisustusta
  • Huoneen tyylistä riippuen yöpöydät voivat vaihdella suunnitteluominaisuuksiltaan. Esimerkiksi minimalistiseen tyyliin sopivat yksinkertaiset geometriset muodot. Klassista tyyliä kuvastavat antiikkisuutta huokuvat yöpöydät. Maanläheiseen tyyliin kuuluvat massiiviset kaapit, vanhanaikaisuus ja tumman värit. Moderniutta kuvastavat epätavalliset muodot ja uniikit materiaalit.

    Yöpöytä kannattaa valita sängynpäädyn värin mukaan. Jos halutaan luoda kontrastia, voidaan yöpöydäksi valita mihinkään huoneen elementtiin sopimaton kappale. Yleensä yöpöydät asetellaan sängyn molemmin puolin, mutta niiden ei tarvitse olla identtisiä. Ne voivat olla eri korkuisia tai ne on voitu valmistaa eri materiaaleista. On kuitenkin suotavaa yhdistää saman tyyliset yöpöydät keskenään.

    Yöpöydät voit tilata kätevästi nettisivuiltamme! Keskimääräinen toimitusaika 5-7 arkipäivää. Toimitusviiveet ovat mahdollisia kiireellisiä sekä haastavista sääolosuhteista johtuen.