Mukit

Väri

Materiaali

Suodata

Näytetään kaikki 11 tulosta


Muki on monipuolinen ja erinomainen astia. Se sopii mainiosti myös lahjaksi ystävälle.

Mukien materiaalit

Muki valitessaan on tärkeää kiinnittää huomiota värin ja muodon lisäksi sen materiaaliin.

Posliiniastiat ovat yleensä valkoisi ja kiiltäviä. Ne säilyttävät lämmön ja siten pitävät juoman lämpimänä. Posliinimukit ovat kestäviä, mutta materiaalinsa myötä kalleimpia.

Lasimukeja löytää useita erilaisia. Materiaali on yksinkertainen ja monipuolinen.

Keraamiset mukit säilyttävät lämmön pitkään. Keraamisia mukeja löytää useissa eri väreissä ja malleissa. Keramiikkaa käytetäänkin yleisimmin mukien materiaalina. Keramiikka kuitenkin heikkenee, jonka myötä värit ja hajut imeytyvät astioihin herkemmin.

Lasi keramiikka mukit kestävät korkeita lämpötiloja eivätkä ne reagoi pesuaineiden kanssa. Toisin kuin keramiikka, se ei myöskään ime hajuja.

Mukien tilavuus on yleensä 250–500 millilitraa. Valikoimastamme löytyy klassisia vaihtoehtoja sekä trendikkäästi koristeltuja mukeja. Yksivärinen muki sopii jokaiseen keittiöön, siksi se on myös erinomainen lahja. Koristeellinen kuviointi voi koristaa mukin ulko- tai sisäpintaa. Mukeja on myös useita eri muotoja ja kokoja, joista voi valita mieleisensä.

Tärkeintä on valita oikea muki käyttötarkoituksen mukaan. Kahville ja teelle tarkoitetuissa mukeissa on yleensä suuri ympärysmitta. Juhlaviin tilaisuuksiin sopivat kauniit posliiniastiat. Arkipäiville tarkoitetut mukit voivat olla hauskoja, kauniita tai pelkistettyjä.

Valitse kauneimmat mukit keittiöösi verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet nopealla toimituksella.