Rottinkikalusteet

Väri

Materiaali

Suodata

Näytetään kaikki 18 tulosta


Rottinkikalusteet ovat loistava vaihtoehto kesämökille tai terassille. Kalusteet ovat suosittuja niiden ainutlaatuisien ominaisuuksien vuoksi. Käytännöllinen, mukava ja kevyt huonekalu lisää sisustukseen näyttävyyttä.

Valittavissa on luonnollinen tai keinotekoinen rottinki. Luonnollinen rottinki voi osoittautua hankalaksi materiaaliksi. Siitä valmistettuja huonekaluja tuotetaan Kaakkois-Aasiassa. Parhaiden rottinkihuonekalujen uskotaan tulevan Indonesiasta, sillä ne valmistetaan perinteisellä kudontatavalla. Myös Vietnamissa ja Filippiineillä valmistetut kalusteet ovat suosittuja.

Jos valitset luonnollisesta rottingista valmistetut kalusteet, kannattaa tarkistaa materiaalin aitous ja koostumus. Myös kalusteen liitoskohtiin kannattaa kiinnittää huomiota.

Myös kalusteen lakkauksen määrään on suotavaa kiinnittää huomiota. Paksumpi kerros lakkaa suojaa materiaalin pintaa ja tällöin kestää pidempään. Jo valmiiksi vioittunutta rottinkikalustetta ei kannata ostaa. Esimerkiksi halkeamissa ilmaantuu pian hometta ja muita vikoja.

Keinotekoisten rottinki huonekalujen ostaminen on käyttäjälleen helpompi valinta.

Osa rottinkikalusteita on vahvistettu puisella tai metallisella rungolla. Puinen runko on kevyempi ja kustannustehokkaampi. Se on kuitenkin helpommin hajoava kuin metallinen runko. Metallirungot on yleensä valmistettu alumiinista. Se on vahva ja kestävä runko huonekaluille.

Keinotekoisten rottinkihuonekalujen valitseminen on edullisempi vaihtoehto. Niiden kanssa voit myös elää huolettomammin niiden kestävyyden myötä.

Valitse kauniit rottinkikalusteet sisustukseesi verkkosivuiltamme. Toimitamme myös tuotteitamme ympäri Venäjää.