Huonetuoksut

Väri

Materiaali

Suodata

Näytetään tulokset 1–36 / 69


Kodin tuoksut luovat tunnelmaa ja korostavat sisustuksen tyyliä. Useiden vinkkien avulla onnistut varmasti valitsemaan kotiisi täydellisen tuoksun!

Tuoksun tulee sopia huoneeseen ja sen sisustukseen, koska sen tarkoituksena on täydentää sisustustyyliä. On myös hyvä pohtia tuoksun ekologisuutta.

Makuuhuoneeseen ei suositella ostettavaksi liian voimakkaita tuoksuja. Ne voivat aiheuttaa levottomuutta sekä unenlaadun heikkenemistä. Sopivia tuoksuja makuuhuoneeseen ovat lempeä tuoksut, joissa on käytetty kukkien, laventelin tai mausteiden aromeja.

Kiinnitä huomiota myös tuoksun hintaan. Yleensä liian halvoilla tuoksuilla on kemikaalinen ja epämiellyttävä tuoksu. Liian kalliiden tuoksujen kohdalla kannattaa miettiä tuotteen kokonaiskuvaa. Esimerkiksi tuoksun ekologisuutta. Millaisia kodin tuoksuja valikoimassa on?

Diffuuserit ovat nostaneet suosiotaan viimevuosien aikana. Pakkaukseen sisältyy pullo tai astia, nestettä ja pitkiä tikkuja. Astia on täytetty tai se täytetään nesteellä, johon tikut asetellaan viimeiseksi. Tuoksun voimakkuutta säädellään tikkujen määrän avulla. Huonetuoksut sopivat suuriin huoneisiin.

Tuoksupussin sisään on laitettu tuoksuvia ainesosia, esimerkiksi yrttejä tai mausteita. Niillä on lempeä tuoksu, jonka vuoksi ne soveltuvat vaatekaappeihin tai laatikoihin.

Tuoksukynttilät ovat erinomainen ratkaisu kaiken kokoisiin huoneisiin. Laaja tuoksuvalikoima ja kaunis ulkomuoto lisäävät niiden suosiota. Ne toimivat samalla myös koriste-elementteinä.

Yksi helpoimmista ja nopeimmista tavoista täyttää huone miellyttävällä tuoksulla on suihke. Tuoksun vaikutus kuitenkin lakkaa jonkin ajan kuluttua, jolloin sprayta täytyy käyttää uudelleen.

Hajustettu paperi on suunniteltu poistamaan epämiellyttäviä hajuja ahtaissa tiloissa.

Tuoksulyhty levittää miellyttävää tuoksua. Eteeriset öljyt tai sulavat kynttilävahat asetetaan kuppiin, jonka alla kynttilää poltetaan. Tuoksu leviää lämmön ansiosta ympäri huonetta.

Voit valita kotiisi sopivimman tuoksun verkkokaupastamme. Tarjoamme parhaat tarjoukset asiakkaillemme!