Kynttilät & Tuoksukynttilät

Väri

Materiaali

Suodata

Näytetään tulokset 1–36 / 117


Kynttilät ovat talvi-iltojen oleellinen osa. Ne tekevät huoneesta kodikkaamman, lisäävät treffeille romanttista tunnelmaa ja rentouttavat rankan päivän jälkeen.

Laadukkaat kynttilät ovat valmistettu mehiläis- tai kasvivahasta. Tuotteet ovat turvallisia ja ne sulavat tasaisesti, mikä lisää pitkää palamisaikaa.

Kynttilöitä valmistetaan myös parafiinista. Ne vapauttavat palaessaan allergiaa aiheuttavaa ainetta, jonka vuoksi se ei sovi kaikille.

Sydänlankoja valmistetaan puuvillasta ja puusta. Puuvillainen sydänlanka on valmistajien keskuudessa suosituin. Se syttyy helposti ja palaa tasaisesti yhdessä vahan kanssa. Puinen sydänlanka rätisee polttaessaan, jolloin se sopii avotulen äänestä nauttiville.

Tuoksukynttilöitä valitessa on tärkeää sovittaa tuoksu huoneen tunnelmaan. Rauhalliset ja lempeät tuoksut sopivat makuuhuoneeseen. Kylpyhuoneeseen sopivat raikkaat ja keittiöön herkullisen makeat tuoksut.

Kynttilöiden polttaminen

Ennen sytyttämistä sydänlankaa olisi suositeltavaa leikata hieman. Liekistä tulee tasaisempi eikä kynttilään muodostu tummaa nokitahraa. Parhaimman tuoksun saamiseksi tulisi kynttilää polttaa jopa puolitoista tuntia.

Kynttilöitä polttaessa tulee myös noudattaa paloturvallisuussääntöjä. Kynttilänjalat tulisi asettaa 120cm päähän verhoista ja muista syttyvistä materiaaleista. Kynttilöitä ei saa myöskään jättää palamaan ilman valvontaa.

Kynttilät tulee säilyttää huoneenlämmössä, jotta ne eivät sula tai halkeile ääriolosuhteiden takia. Tuoksukynttilä tulisi säilyttää tiiviisti suljetussa laatikossa, ettei niiden aromi hälvene. Näin ne eivät myöskään kerää turhaan pölyä. Löydä kotiisi sopivat kynttilät verkkokaupastamme!