Maljakot

Väri

Materiaali

Suodata

Näytetään tulokset 1–36 / 168

-30%
-50%
-40%

Kauniista maljakosta voi tulla paitsi kukkien säilytyspaikka, myös erillinen elementti sisustuksessa. Ainutlaatuinen maljakko tekee huoneesta tyylikkäämmän.

Jos kuitenkin valitset maljakon kukille tulee sinun kiinnittää huomiota niiden muotoon.

Tiimalasin muotoisen maljakon erottuvin piirre on keskiosan kaventaminen. Leveän kaulan ansiosta kukat erottuvat toisistaan väljemmin, joka tekee kimpusta näyttävämmän.

Korkea ja tasapaksu maljakko on yksinkertainen, mutta siihen saadaan erityisyyttä upealla kuvioinnilla. Tällaiset maljakot sopivat esimerkiksi liljoille. Pyöreän muotoiset maljakot ovat yleensä pieniä. Siksi ne sopivat parhaiten pienille kimpuille, jotka kohoavat vain hieman maljakon kaulan yläpuolelle.

   

Materiaali

Yksi suosituimmista maljakko materiaaleista on keramiikka. Keramiikka on materiaalina laadukas ja siitä voi valmistaa kaiken muotoisia maljakoita. Siksi se on erinomainen materiaali maljakoiden valmistukseen.

Lasi on monipuolinen materiaali, mutta sen pinta on helposti likautuvaa. Siksi sen pinnan sekä veden puhtauden seuraaminen on tärkeää. Aitojen kukkien lisäksi maljakkoon voi asetella tekokukkia, koristeheiniä tai kuivattuja kukkia.

Ei ole väliä mihin tarkoitukseen maljakon tarvitset. Pääasia on, että se miellyttää sinua. Löydätkin laajasta valikoimastamme sinua miellyttävän maljakon. Voit tilata sen kätevästi verkkosivuiltamme. Nouda Lappeenrannan myymälästämme tai tilaa toimituksella kotiisi.