Lattiapeilit

Väri

Materiaali

Suodata

Näytetään kaikki 2 tulosta


Peili on elementti, joka löytyy jokaisen kodista. Käytännöllisyyden lisäksi lattiapeili on myös kaunis sisustuselementti.

Peilin valintaan vaikuttaa huoneen koko. Optimaalinen peilin korkeus on 170 cm. Korkeaan huoneeseen kannattaa kuitenkin valita korkeampi, enintään 190 cm korkea peili.

Peilissä voi olla jalat, pyörät tai se on voitu sijoittaa telineeseen. Yleensä peileissä on kaunis kehys, joka kannattaa sovittaa osaksi sisustusta.

Peilien tyypit

Peili-psyyke on kääntyvä peili, joka on kiinnitetty telineeseen. Tämän ansiosta peilin kaltevuuskulmaa on helppo muuttaa. Sopii mainiosti pieneen tilaan.

Jalustallinen peili on vakaa, mutta samalla myös liikkuva vaihtoehto. Peili ei tarvitse tukea eikä sitä tarvitse erikseen kiinnittää seinään.

Seinäpeili kiinnitetään nimensä mukaisesti seinään. Se on kiinteä eikä sitä ole yhtä helppo liikuttaa.

Tilanjakaja, jossa on peili auttaa jakamaan tilaa sekä luomaan tilasta suuremman tuntuisen.

Peiliä ostaessa tulee huomioida lasin paksuus, pinnan sileys, reunan laatu ja runko. Kannattaa valita paksu peili, koska ohut lasinen peili voi vääristää peilikuvaa. Peilissä ei saa olla halkeamia tai siruja. Peili pitää olla kiinnitetty tukevaan runkoon, joka myös suojaa peiliä.

Verkkokaupastamme voit löytää erilaisia malleja ja muotoisia peilejä kotiisi. Tutustu myös muihin tuotteisiimme ja sisusta kotisi kauniiksi.