Ulkoruukut

Väri

Materiaali

Suodata

Näytetään ainoa tulos


Ulkokukkaruukut ovat paras ratkaisu tyylin lisäämiseen terassille. Sisäänkäynnille sijoitetut kukat luovat tyylikkyyttä. Suurissa ruukuissa luovat pihaan tai parvekkeelle raikasta ilmettä.

Ruukkuun voidaan istuttaa yksi kasvi tai siihen voidaan sijoittaa kukka-asetelma, jossa yhdistyvät eri värit ja lajit. Ruukkujen käyttömukavuudessa yhdistyvät liikkuvuus, kasvien helppo hoitaminen, estetiikka ja houkuttelevuus sekä monipuolisuus.

Keraamiset ruukut ovat vahvoja, koristeellisia ja vakaita. Suuri saviruukku on ihanteellisin valinta useimmille kasveille. Muovinen ruukku pitää kosteuden erinomaisesti, joka soveltuu kosteudesta pitäville kasveille. Jalalliset ruukut ovat omaperäinen tapa piristää sisustusta. Metalliset kukkaruukut ovat kestäviä ja usein hyvin koristeellisia. Puiset ruukut antavat maanläheistä tunnelmaa.

Kukkien ystävät löytävät valikoimastamme kukkaruukkuja niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Lattia- ja jalalliset ruukut sekä amppelit voit löytää verkkokaupastamme. Lisäksi tarjoamme korkealaatuista palvelua sekä edulliset hinnat.