Valokuvakehykset

Väri

Materiaali

Suodata

Näytetään kaikki 24 tulosta


Valokuvakehysten avulla voit sisustaa huoneen suosikkikuvillasi. Kehyksiä valmistetaan eri muotoisia ja -kokoisia. Yksittäisten kehysten lisäksi on saatavilla modulaarisia kehyksiä, joihin voi asettaa useamman valokuvan. Kehyksiä valmistetaan myös erilaisista materiaaleista.

Klassiseen tyyliin sopii puurunkoinen kehys, jossa ei ole ylimääräisiä koristeita tai yksityiskohtia. Lastenhuoneeseen turvallisin vaihtoehto on muovista valmistettu kehys. Tällöin turhilta rikkoutumisilta ja vaaratilanteilta vältytään parhaiten.

Kehyksen ostovaiheessa on tärkeää tietää valokuvan mitat. On sääli, jos valokuva on kehykseen liian pieni tai suuri.

Kehyksen voi sijoittaa mihin tahansa. Hyllylle, tv-tasolle tai vitriinin päälle. Johonkin, mistä kauniit kuvat ovat aina näkyvillä.

Olemme kodin, puutarhan ja toimiston sisustustarvikkeiden myymälä. Laajasta valikoimastamme löydät erilaisia esineitä keittiöön, olo-, kylpy-, makuu- ja lastenhuoneeseen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat huonekalut, kodintekstiilit, matot, valaisimet sekä sesonkikoristeet.

Kaikki tuotteemme voi noutaa Lappeenrannan myymälästämme tai tilata verkkokaupastamme.Keskimääräinen toimitusaika on 5-7 arkipäivää.