Valaisimet

Väri

Materiaali

Suodata

Näytetään tulokset 1–36 / 219

-50%
-50%
-50%

Valaistuksen valitseminen voi vaikuttaa helpolta, kunnes on aika tehdä lopullisia valintoja.

Valaisimien muodikkuus on vaihtelevaa, eikä suunnittelijoiden neuvoja kannata totella liian tarkkaan. Siksi valinnassa kannattaakin tukeutua omiin mieltymyksiin ennen muodikkuutta.

Lattiavalaisimet ovat monipuolinen vaihtoehto lisävalaistukseksi. Ne voidaan asettaa huoneen kulmiin, mikä lisää huoneen käyttömukavuutta.

On tärkeää, että valaisin sopii huoneen värimaailmaan. Pehmeisiin ja neutraaleihin huoneisiin sopivat parhaiten rauhallisen väriset valaisimet ilman kylmiä lasipintoja. Kun taas loft-tyylisiin huoneisiin sopivat parhaiten valaisimet, joissa on metallinen kiilto ja selkeä muotoilu.

Lastenhuoneeseen on tärkeää valita valaisin, joka on kestävä ja rikkoutumaton. Siihen sopii erinomaisesti muovista valmistetut valaisimet.

Valaisimen valinnassa on tärkeää muistaa, että jokaisella huoneella on omat mitat. Siksi valaisimien ja tilan koon sopusuhtaisuus on suotavaa ottaa valintaa tehdessään huomioon.

Halutessasi loistavan valaisimen kotiisi, ota meihin yhteyttä tai tilaa valaisimet kätevästi kotiin verkkosivuiltamme! Olemme sisustustuotteiden jälleenmyyjä ja meiltä löydät tuotteita jokaiseen tilaan niin kotiin, toimistolle kuin terassille!