Kattovalaisimet

Väri

Materiaali

Suodata

Näytetään tulokset 1–36 / 49


Sisustuskeskuksemme Grande Orchidée tarjoaa laajan valikoiman kattovalaisimia kotiisi. Tuotevalikoimasta löydät kattovalaisimia kaikkiin sisustuksiin ja jokaiseen makuun: Provencesta loft-tyylisiin huoneisiin.

Kuinka valita kattovalaisin?

Kattovalaisinta valitessa on tärkeää määrittää tarkalleen, mihin se asennetaan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan pelkkä lattiavalaisin ei riitä toimistoon, koska se ei tarjoa riittävää valaistusta. Jos taas asennat makuuhuoneeseen kirkkaan valaistuksen, häiritset lepoasi etkä saa riittävästi unta.

Kirkkauden lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota kattovalaisimen valon väriin. Yleisesti suositaan lämpimän valkoista valoa, koska silmät eivät kyllästy siihen ja se sopii mihin tahansa tilaan.

Myymälämme sijaitsee Lappeenrannassa, mutta olemme tavoitettavissa joka puolelle Suomea verkkokauppamme ansiosta. Verkkosivustoltamme löydät tällä hetkellä varastostamme löytyvät tuotteet.

Myymälämme kattaa huimat 3000 neliömetriä, jotka on sisustettu erilaisilla sisustustuotteilla sekä kokoelmilla ympäri maailmaa. Löydätkin siis varmasti kotiisi, mökillesi tai toimistoosi sisustustuotteita, jotka antavat iloa ja mukavuutta samalla tehden kodistasi ainutlaatuisen.

Meiltä ostat tyylikkäimmät kattovalaisimet kotiisi!