Pöytälamput

Väri

Materiaali

Suodata

Näytetään tulokset 1–36 / 104


Pöytävalaisin on varusteltu suuntavalolla, joka helpottaa lukemista tai työntekoa. Kaikki pöytävalaisimet voidaan sijoittaa toimistoon, olo- tai makuuhuoneeseen. Työvalaisimen tulee olla hillitty, jotta se ei häiritse työntekoa. Koristevalaisimet toimivat valaistuksen lisänä kauniina elementtinä.

Työpaikalle luotettavin valinta on valaisin, joka on varusteltu erillisellä pidikkeellä tai puristimella. Ne säästävät tilaa ja mahdollistavat valaisimen sijoittamisen mihin tahansa. Yleensä valoa voi myös säätää, jonka myötä se voidaan kohdistaa oikeaan paikkaan.

Toimistovalaisimissa käytetään materiaalina yleisimmin muovia. Se on laadukas ja kestävä materiaali. Myös messinki- ja lasivalaisimia käytetään toimistoissa. Jos pöydällä on tietokone, tulee valaisin sijoittaa näytön yläpuolelle. Valaisin tulee myös sijoittaa työkäden vastakkaiselle puolelle.

Valaisimen tulee sopia sisustukseen. Sen tulee siis sointua huonekalujen, värien ja materiaalien kanssa yhteen.

Valaisinta ostaessa lapselle tulee huomioida väri, materiaali ja valon väri. Valaisimen rungon tulee olla mattapintainen, koska kiiltävät pinnat voivat häiritä keskittymistä. Valaisimen värin tulee olla neutraali sekä huoneen sisustukseen sopiva. Lämpimän keltainen valo sopii lapsen silmille parhaiten, koska se on luonnollista valoa.

Voit valita sopivan pöytävalaisimen verkkokaupastamme. Löydät valikoimastamme eri sisustustyyleihin sopivia valaisimia.