Vaihto-ja Palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla* on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla täysin myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Vaihto- ja palautusoikeusaika lasketaan tuotteen toimituspäivämäärästä. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

Vaihto- ja palautustapauksissa ole aina ensin yhteydessä verkkolomakkeen kautta asiakaspalveluumme tai myymälään.Älä palauta tuote ennen pyyntö on hyväksytty.

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke. Hygieniatuotteilla kuten sijauspatjan suojilla, tyynyliinoilla, lakanoilla, pussilakanoilla ei myöskään ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia.

Palautusosoite: Grande Orchidée ,Helkalankatu 3, 53550 Lappeenranta, Suomi

Rahanpalautukset ja Takuu

Palautetun tuotteen tarkastamisen jälkeen rahanpalautuksen suoritamme sillä maksutavalla, jolla olet maksanut tilauksesi. Rahat näkyvät viimeistään 14 vrk:n kuluessa tililläsi siitä, kun tuote on saapunut asiakaspalveluumme. Jos olet maksanut tilauksesi laskulla, voit vähentää palautuksen euromäärän saamasi laskun loppusummasta. Erämaksutapauksessa palautuksesi suuruinen summa vähennetään automaattisesti erämaksusuunnitelmasi viimeisiltä eriltä.

Kuluttajansuojalaki suojaa aina yksityishenkilönä ostettuja tuotteita ja palveluja. Kuluttajasuojalain mukaan takuu on myyjän, valmistajan tai maahantuojan antama vapaaehtoinen lisäetu. Takuunantaja vastaa siitä, että tuote toimii määräajan. Virhevastuun kestolle ei ole laissa säädetty aikarajaa, vaan virhevastuuaika määrittyy tavaran oletettavissa olevan kestoiän perusteella. Tuotteen virheestä reklamoitaessa kuluttaja ilmoittaa tuotteen alkuperäisestä viasta myyjälle. Takuun voimassaolo edellyttää, että ennen tuotteen käyttöönottoa ostaja on tutustunut huolellisesti tuotteen käyttö- ja asennusohjeisiin ja noudattaa niitä.

Takuun voimassaolo edellyttää, että ennen tuotteen käyttöönottoa ostaja on tutustunut huolellisesti tuotteen käyttö- ja asennusohjeisiin ja noudattaa niitä.