Vaihto- ja palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla* on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla täysin myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Vaihto- ja palautusoikeusaika lasketaan tuotteen toimituspäivämäärästä. Muista palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

Vaihto- ja palautukset voit aina hoitaa kirjautuneena omaprofiiliin tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme tai myymälään. Älä palauta tuotetta ennen kuin pyyntö on hyväksytty.

*Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke. Hygieniatuotteilla kuten sijauspatjan suojilla, tyynyliinoilla, lakanoilla, pussilakanoilla, huonetuoksuilla, ei myöskään ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Jos tuote on viallinen pyydämme ilmoittamaan heti saapumisen jälkeen tai niin nopeasti kuin mahdollista. Viallisen tuotteen kuvat ja tiedot pyydämme laittamaan sähköpostilla info@grandeorchidee.fi

Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia.

Palautusosoite: Grande Orchidée ,Helkalankatu 3, 53550 Lappeenranta, Suomi

Rahanpalautukset ja Takuu

Palautetun tuotteen tarkastamisen jälkeen rahanpalautuksen suoritamme sillä maksutavalla, jolla olet maksanut tilauksesi. Rahat näkyvät viimeistään 14 vrk:n kuluessa tililläsi siitä, kun tuote on saapunut myymälään. Jos olet maksanut tilauksesi laskulla, voit vähentää palautuksen euromäärän saamasi laskun loppusummasta. Erämaksutapauksessa palautuksen suuruinen summa vähennetään automaattisesti erämaksusuunnitelmasi viimeisiltä eriltä.

Palautuskustannuksesta vastaa ostaja, paitsi jos tuote on viallinen niin silloin myyjä.

Kuluttajansuojalaki turvaa aina tuotteita ja palveluita kun asiakas on yksityishenkilö. Kuluttajasuojalain mukaan takuu on myyjän, valmistajan tai maahantuojan antama vapaaehtoinen lisäetu. Takuunantaja vastaa siitä, että tuote toimii riittävän ajan. Virhevastuu perustuu tuotteen oletettavaan kestoikään. 

Takuun voimassaolo edellyttää, että ennen tuotteen käyttöönottoa ostaja on tutustunut huolellisesti tuotteen käyttö- ja asennusohjeisiin ja noudattaa niitä.