G.O. Houseware

Keittiövälinesarja, 13-osaa

Tuotetunnus: 13332 Osasto: Brand:

229,00 

Vain 4 varastossa

Oletko aina haaveillut monipuolisuudesta ja järjestelmällisyydestä keittiössäsi? Tämä kattava ja monikäyttöinen keittiövälinesarja soveltuu niin kotiin, kesäkeittiöön kuin mökille. Sarjaan kuuluu kolme veistä, leikkuulauta, sakset, veitsenteroitin, kuorimaveitsi sekä paistamiseen tarkoitettuja välineitä. Kaikille välineille on oma paikkansa, jolloin ne on helppo pitää järjestyksessä.

Setti on tyylikkään värinen, hopeinen punaisilla ja mustilla yksityiskohdilla. Materiaaleina on käytetty ruostumatonta terästä ja muovia. Hopean väriset säilytysastiat sopivat kaikenlaisiin keittiöihin tuoden ylellisyyden tuntua. Materiaalien ansiosta keittiövälinesarja on laadukas, jolloin tuotteet kestävät pitkään.

Keittiöveitset ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Niissä on upea ja ainutlaatuinen muotoilu. Veitset sopivat kasviksien, vihanneksien ja lihan leikkaamiseen. Veitset ovat laadukkaita, karkaistua terästä, jonka ansiosta veitset ovat teräviä ja vahvoja. Materiaalinsa ansiosta veitsiä on helppo huoltaa ja niiden muotoilun ansiosta työote on ergonominen. Teroitin auttaa ylläpitämään veitsien terävyyttä ja laadukkuutta pitkään! Veitset suositellaan pestäväksi käsin.

Tästä keittiövälinesarjasta ei puutu mitään! Muut keittiövälineet eli kauha, paistinlasta, spagetti- ja siiviläkauha on valmistettu niin ikään ruostumattomasta teräksestä. Ne valloittavat yksinkertaisuudellaan ja kruunaavat setin. Leikkuulauta on muovia ja se soveltuu kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyalustaksi. Liukumattoman pinnan ansiosta se pysyy helposti paikallaan ja takaa turvallisen työskentelyn.

Mitat:

  • Leikkuulauta 26X37X1cm
  • Veitset 31,5/31,5/33cm
  • Veitsien terät 17,5/17,5/19,5cm

Keittiövälinesarja tekee kodin välineistöistä monipuolisemman. Setin avulla pidät keittiösi järjestyksessä ja helpotat ruoanlaittoasi. Laadukkaiden välineiden myötä ruoanlaitosta tulee myös hauskempaa ja mielekkäämpää. Keittiövälinesarja sopii kotiin tai mökille sekä lahjaksi vasta muuttaneelle.

Paino 5,08 kg
Mitat 38,5 × 17 × 35 cm
Väri

,

Materiaali

Muovi, Ruostumaton teräs